Pagina's

vrijdag 17 juni 2016

Hotel: Coconut Waikiki Hotel - Honolulu, Hawaii

Hotel:  Coconut Waikiki Hotel
Adres: 450 Lewers St, Honolulu, HI 96815, Verenigde Staten.




Het Coconut Waikiki Hotel is een leuk boutique hotel op 4 minuten loopafstand van Kalakaua Avenue in het centrum van Honolulu, ofwel Waikiki. Voor 5 overnachtingen in de Coconut Waikiki Executive Suite betaalden we destijds $ 1.142,35 inclusief tax, met de wisselkoers van toen was dit een bedrag van € 1.023,74. 

De kamer was 2 keer zo groot als de normale standaard kamer en had 2 badkamers. De kamer was netjes en mooi en werd elke dag goed schoongemaakt. Elke ochtend werd er een gratis ontbijt aangeboden en ook stond er altijd fruit en water klaar in de lobby/restaurant. 

Een nadeel was dat het hotel geen eigen parkeergelegenheid had en dat de auto telkens middels valet-parking weg moest worden gebracht en opgehaald. Tevens was het zwembadje erg klein, maar met de zee op een paar minuten loopafstand hebben we van het badje dan ook geen gebruik gemaakt.

Leuk waren de 2 aapjes die elke keer op een andere plek in de lobby zaten, zij horen echt bij het hotel en het was elke keer maar weer de vraag waar ze zouden zitten. 

De normale kamers zijn dus een stuk kleiner, maar ook flink goedkoper. De prijs-kwaliteitsverhouding en de locatie zijn erg goed en ik kan het hotel daardoor dan ook zeker aanbevelen.